Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inbook{53412, author = {Korbelářová, Irena}, address = {Opava-Katowice}, booktitle = {Opavští Přemyslovci v dějinách a kultuře}, edition = {1. vydání}, keywords = {history; diet; culinary culture; Czech Lands; Přemyslids}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Opava-Katowice}, isbn = {978-80-7510-516-5}, pages = {303-325}, publisher = {Slezská univerzita v Opavě}, title = {Růžová polévka a zelená omáčka, rybí želé a tuční kapouni. Na okraj mezinárodních kulinárních zkušeností přemyslovských vévodů.}, year = {2022} }
TY - CHAP ID - 53412 AU - Korbelářová, Irena PY - 2022 TI - Růžová polévka a zelená omáčka, rybí želé a tuční kapouni. Na okraj mezinárodních kulinárních zkušeností přemyslovských vévodů. VL - Opavská historická sympozia II. PB - Slezská univerzita v Opavě CY - Opava-Katowice SN - 9788075105165 KW - history KW - diet KW - culinary culture KW - Czech Lands KW - Přemyslids N2 - Studie představuje na pozadí vybraných zahraničních cest příslušníků opavské, resp. opavsko-ratibořské linie Přemyslovců znalosti o hostinách a dalších gastronomických akcích, jichž se účastnili, obsažené v dobových pramenech. ER -
KORBELÁŘOVÁ, Irena. Růžová polévka a zelená omáčka, rybí želé a tuční kapouni. Na okraj mezinárodních kulinárních zkušeností přemyslovských vévodů. In \textit{Opavští Přemyslovci v dějinách a kultuře}. 1. vydání. Opava-Katowice: Slezská univerzita v Opavě, 2022, s.~303-325. Opavská historická sympozia II. ISBN~978-80-7510-516-5.
|