J 2017

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

Autoři

DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ

Vydání

Pannon Management Review, 2017, 2063-8248

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

50200 5.2 Economics and Business

Stát vydavatele

Maďarsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizace

Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repozitář

Klíčová slova anglicky

Gastronomy, culinary tourism, catering establishment managers, catering establishment visitors, regional products
Změněno: 30. 3. 2019 15:58, Radmila Dluhošová

Anotace

V originále

Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.