J 2017

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

DLUHOŠOVÁ, Radmila; Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁ

Basic information

Original name

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

Authors

DLUHOŠOVÁ, Radmila; Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁ

Edition

Pannon Management Review, 2017, 2063-8248

Other information

Language

English

Type of outcome

Article in a journal

Field of Study

50200 5.2 Economics and Business

Country of publisher

Hungary

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

Organization

Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repository

Keywords in English

Gastronomy, culinary tourism, catering establishment managers, catering establishment visitors, regional products
Changed: 30/3/2019 15:58, Radmila Dluhošová

Abstract

V originále

Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.