Přehled o publikaci
2017
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
DLUHOŠOVÁ, Radmila; Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁBasic information
Original name
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
Authors
DLUHOŠOVÁ, Radmila; Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁ
Edition
Pannon Management Review, 2017, 2063-8248
Other information
Language
English
Type of outcome
Article in a journal
Field of Study
50200 5.2 Economics and Business
Country of publisher
Hungary
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Organization
Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repository
Keywords in English
Gastronomy, culinary tourism, catering establishment managers, catering establishment visitors, regional products
Changed: 30/3/2019 15:58, Radmila Dluhošová
Abstract
V originále
Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.