Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inbook{28808, author = {Vaníček, Jiří and Vavrečková, Eva}, address = {Opava}, booktitle = {Gastronomie a cestovní ruch}, edition = {1.}, editor = {Doc. RNDr. Jiří Vaníček, CSc.}, keywords = {gastronomy; gastroturismus; culinary tourism; cultural tourism}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Opava}, isbn = {978-80-7510-240-9}, pages = {123-140}, publisher = {Slezská univerzita v Opavě}, title = {Komparace názorů provozovatelů gastronomických zařízení a jejich návštěvníků na gastroturismus}, year = {2017} }
TY - CHAP ID - 28808 AU - Vaníček, Jiří - Vavrečková, Eva PY - 2017 TI - Komparace názorů provozovatelů gastronomických zařízení a jejich návštěvníků na gastroturismus VL - Monografie PB - Slezská univerzita v Opavě CY - Opava SN - 9788075102409 KW - gastronomy KW - gastroturismus KW - culinary tourism KW - cultural tourism N2 - Vybraná témata publikace jsou zaměřena na problematiku gastronomie, gastroturismu a kulinářského cestovního ruchu. Autoři věnovali prioritně pozornost gastronomii a jejímu vlivu na rozvoj regionu. Turista zaměřený na kulinářství považuje tyto zážitky za velký přínos. Gastronomie může být spojena s dalšími produkty kulturního cestovního ruchu, jako je heritage turismus, tedy zájem návštěvníků o kulturní dědictví. ER -
VANÍČEK, Jiří a Eva VAVREČKOVÁ. Komparace názorů provozovatelů gastronomických zařízení a jejich návštěvníků na gastroturismus. In Doc. RNDr. Jiří Vaníček, CSc. \textit{Gastronomie a cestovní ruch}. 1. vyd. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2017, s.~123-140, 19 s. Monografie. ISBN~978-80-7510-240-9.
|