Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{28803, author = {Vaníček, Jiří and Hienlová, Monika}, address = {Jihlava}, booktitle = {Sborník příspěvků 12. mezinárodní konference Aktuální problémy cestovního ruchu}, edition = {1.}, editor = {RNDr. Mgr. Stanislava Pachrová, Ph.D.}, keywords = {destination management; South Bohemia Headquarter of Tourism; South Bohemia Region; stakeholders;tourist area}, howpublished = {elektronická verze "online"}, language = {cze}, location = {Jihlava}, isbn = {978-80-88064-30-5}, pages = {390-396}, publisher = {Vysoká škola polytechnická Jihlava}, title = {Nová organizace a řízení cestovního ruchu v Jihočeském kraji}, url = {https://www.vspj.cz/soubory/download/id/6528}, year = {2017} }
TY - JOUR ID - 28803 AU - Vaníček, Jiří - Hienlová, Monika PY - 2017 TI - Nová organizace a řízení cestovního ruchu v Jihočeském kraji PB - Vysoká škola polytechnická Jihlava CY - Jihlava SN - 9788088064305 KW - destination management KW - South Bohemia Headquarter of Tourism KW - South Bohemia Region KW - stakeholders;tourist area UR - https://www.vspj.cz/soubory/download/id/6528 L2 - https://www.vspj.cz/soubory/download/id/6528 N2 - Článek shrnuje poznatky z nové organizace a řízení cestovního ruchu v Jihočeském kraji. Jeho tvorba vycházela z Koncepce rozvoje cestovního ruchu v Jihočeském kraji 2015 -2020. Tvorba turistických regionů a jejich destinačního managementu vychází důsledně z iniciativy stakeholderů v dané oblasti. Jejich činnost je financována podle principu adicionality. Tedy finanční podpora z rozpočtu kraje musí být vždy doplněna o vlastní prostředky získané managementem destinace a to v poměru 1:1. Navíc kraj finančně podporuje mzdy destinačního managementu. ER -
VANÍČEK, Jiří a Monika HIENLOVÁ. Nová organizace a řízení cestovního ruchu v Jihočeském kraji. Online. In RNDr. Mgr. Stanislava Pachrová, Ph.D. \textit{Sborník příspěvků 12. mezinárodní konference Aktuální problémy cestovního ruchu}. 1. vyd. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2017, s.~390-396. ISBN~978-80-88064-30-5.
|