PLESNÍK, Pavol and Alexandr BURDA. Nové trendy zriaďovania gastronomických zariadení. (New trends in the gastronomic facilities creation.). In Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. Aktuální trendy lázeňství a turismu. Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. Karviná: Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. p. 9-15. ISBN 978-80-7510-280-5. 2018.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Nové trendy zriaďovania gastronomických zariadení.
Name in Czech Nové trendy zřizování gastronomických zařízení.
Name (in English) New trends in the gastronomic facilities creation.
Authors PLESNÍK, Pavol (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution) and Alexandr BURDA (203 Czech Republic).
Edition Karviná, Aktuální trendy lázeňství a turismu. Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. p. 9-15, 7 pp. 2018.
Publisher Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná.
Other information
Original language Slovak
Type of outcome Proceedings paper
Field of Study 50901 Other social sciences
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form storage medium (CD, DVD, flash disk)
RIV identification code RIV/47813059:19240/18:A0000351
Organization Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repository
ISBN 978-80-7510-280-5
Keywords (in Czech) gastronomické zařízení;kulturní kavárna;zážitková gastronomie
Keywords in English gastronomic facility;cultural cafeteria;experience gastronomy
Tags International impact, Reviewed
Changed by Changed by: Alexandr Burda, učo 1750. Changed: 1/4/2019 17:45.
Abstract
Predkladaný príspevok pojednáva o projekte, ktorý koreluje s novými trendmi zriaďovania nových moderných gastronomických zariadení doma ale najmä v zahraničí. Ide o kultúrnu kaviareň, plánovanú v konkrétnom historickom objekte v meste Frýdek - Místek. Cieľom príspevku je zistiť na základe prieskumu prípadný záujem o takýto typ zariadenia a následne vytvoriť teoretický základ realizácie projektu kultúrnej kaviarne. Prieskum bol realizovaný v období jún – september 2017 na vzorke 418 respondentov . Súčasťou príspevku je aj návrh konkrétnych krokov, vedúcich k udržateľnosti prevádzky v silnom konkurenčnom prostredí
Abstract (in Czech)
Předkládaný příspěvek pojednává o projektu, který koreluje s novými trendy zřizování nových moderních gastronomických zařízení doma ale zejména v zahraničí. Jde o kulturní kavárna, plánovanou v konkrétním historickém objektu ve městě Frýdek - Místek. Cílem příspěvku je zjistit na základě průzkumu případný zájem o takový typ zařízení a následně vytvořit teoretický základ projektu kulturní kavárny. Průzkum byl realizován v období červen - září 2017 na vzorku 418 respondentů. Součástí příspěvku je i návrh konkrétních kroků, vedoucích k udržitelnosti provozu v silném konkurenčním prostředí
Abstract (in English)
This paper deals with a project that correlates with new trends in the establishment of new modern gastronomic facilities at home and especially abroad. It is a cultural cafeteria, planned in a specific historical building in Frýdek - Místek. The aim of the paper is to find out on the basis of the survey any interest in such type of service and then to create the theoretical basis for realization of the cultural cafeteria project. The survey was realized in June - September 2017 on a sample of 418 respondents. Part of the contribution is also the proposal of particular steps leading to the sustainability of operation in a strong competitive environment
Print
Add to clipboard Displayed: 28/3/2024 15:50