J
2017
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁ
Basic information
Original name
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
Authors
DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁ
Edition
Pannon Management Review, 2017, 2063-8248
Other information
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
50200 5.2 Economics and Business
Country of publisher
Hungary
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization
Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repository
Keywords in English
Gastronomy, culinary tourism, catering establishment managers, catering establishment visitors, regional products
V originále
Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.
Displayed: 22/11/2024 18:20