J 2017

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁ

Basic information

Original name

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

Authors

DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁ

Edition

Pannon Management Review, 2017, 2063-8248

Other information

Language

English

Type of outcome

Článek v odborném periodiku

Field of Study

50200 5.2 Economics and Business

Country of publisher

Hungary

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization

Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repository

Keywords in English

Gastronomy, culinary tourism, catering establishment managers, catering establishment visitors, regional products
Změněno: 30/3/2019 15:58, Radmila Dluhošová

Abstract

V originále

Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.
Displayed: 22/11/2024 18:20