J
2017
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ
Základní údaje
Originální název
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
Autoři
DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ
Vydání
Pannon Management Review, 2017, 2063-8248
Další údaje
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
50200 5.2 Economics and Business
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizace
Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repozitář
Klíčová slova anglicky
Gastronomy, culinary tourism, catering establishment managers, catering establishment visitors, regional products
V originále
Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.
Zobrazeno: 22. 11. 2024 21:31