DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ. Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism. Pannon Management Review. 2017, roč. 6, č. 3, s. 215-230, 17 s. ISSN 2063-8248.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
Autoři DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ.
Vydání Pannon Management Review, 2017, 2063-8248.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Maďarsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizace Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repozitář
Klíčová slova anglicky Gastronomy, culinary tourism, catering establishment managers, catering establishment visitors, regional products
Změnil Změnila: Radmila Dluhošová, učo 1759. Změněno: 30. 3. 2019 15:58.
Anotace
Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.
Vytisknout
Přidat do schránky Zobrazeno: 8. 5. 2024 03:22