Informační systém Repo
KRPCOVÁ, Zlatuše a Martin KALEJA. „Vysokoškolské vzdělávání a jeho metodologická úskalí ve výzkumu“. první. Opava, 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název „Vysokoškolské vzdělávání a jeho metodologická úskalí ve výzkumu“
Název česky „Vysokoškolské vzdělávání a jeho metodologická úskalí ve výzkumu“
Autoři KRPCOVÁ, Zlatuše a Martin KALEJA.
Vydání první. Opava, 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Popularizační texty a aktivity
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Zpráva o konání druhého mezinárodního odborného workshopu k problematice vysokoškolského vzdělávání s názvem „Vysokoškolské vzdělávání a jeho metodologická úskalí ve výzkumu“.
Organizace Slezská univerzita v Opavě – Repozitář
Změnil Změnila: Bc. Zlatuše Krpcová, učo 2367. Změněno: 25. 3. 2019 11:50.
Anotace
Výzkumné centrum pro sociální začleňování zorganizovalo v pořadí již druhý mezinárodní odborný workshop k problematice vysokoškolského vzdělávání. Jeho název se tentokrát nesl ve znění „Vysokoškolské vzdělávání a jeho metodologická úskalí ve výzkumu“. Jeho cílem bylo vést vzájemnou plodnou kritickou diskuzi, reflektovat aktuální stav v oblasti výzkumu k tématu vysokoškolského vzdělávání a vzdělání, inspirovat se a následně konstruktivně implementovat žádoucí mechanizmy do relevantních oblastí terciárního vzdělávání. Na workshopu zazněly zajímavé příspěvky, které rozkrývaly úskalí metodologie zkoumání tohoto fenoménu. Některé seznamovaly s požadavky a parametry studia v rámci doktorského studijního programu.
Zobrazeno: 25. 4. 2024 07:41