Přehled o publikaci
	
		
		
		2018
			
	    
	
	
    Prameny, literatura a informační zdroje k dokumentaci kulinárního dědictví českých zemí
KORBELÁŘOVÁ, IrenaBasic information
Original name
Prameny, literatura a informační zdroje k dokumentaci kulinárního dědictví českých zemí
	Name in Czech
Prameny, literatura a informační zdroje k dokumentaci kulinárního dědictví českých zemí
	Name (in English)
Sources, literature and information sources regarding culinary heritage of the Czech Lands
		Authors
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution)
			Edition
 2018
			Other information
Language
Czech
		Type of outcome
Organization of a workshop
		Field of Study
60101 History
		Country of publisher
Czech Republic
		Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
		References:
RIV identification code
RIV/47813059:19240/18:A0000216
		Organization
Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repository
			Keywords (in Czech)
Informační zdroje; dokumentace; kulinární kultura; české země
		Keywords in English
Information sources; documentation; culinary culture; Czech Lands
		Tags
Tags
International impact, Reviewed
		Links
DG18P02OVV067, research and development project. 
			
				
				Changed: 13/3/2019 09:00, Zuzana Bergrová
				
		In the original language
Workshop věnoval pozornost typologii informačních zdrojů (hmotné a nehmotné prameny, literatura, elektronické zdroje) v kontextu výzkumu kulinární kultury (jídla, pití, gastronomie, stolování a stravovacích zvyklostí), možnostem její dokumentace a pracovních databází.
				In English
The workshop was devoted to the typology of information sources (tangible and intangible sources, literature, electronic sources) in the context of culinary culture research (food, drinks, gastronomy, dining and eating habits), possibilities of its documentation and scratch databases.