KORBELÁŘOVÁ, Irena. Prameny, literatura a informační zdroje k dokumentaci kulinárního dědictví českých zemí (Sources, literature and information sources regarding culinary heritage of the Czech Lands). 2018.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Prameny, literatura a informační zdroje k dokumentaci kulinárního dědictví českých zemí
Name in Czech Prameny, literatura a informační zdroje k dokumentaci kulinárního dědictví českých zemí
Name (in English) Sources, literature and information sources regarding culinary heritage of the Czech Lands
Authors KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution).
Edition 2018.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 60101 History
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
RIV identification code RIV/47813059:19240/18:A0000216
Organization Filozoficko-přírodovědecká fakulta – Slezská univerzita v Opavě – Repository
Keywords (in Czech) Informační zdroje; dokumentace; kulinární kultura; české země
Keywords in English Information sources; documentation; culinary culture; Czech Lands
Tags DG18P02OVV067, ÚHV
Tags International impact, Reviewed
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: Zuzana Bergrová, učo 1436. Changed: 13/3/2019 09:00.
Abstract
Workshop věnoval pozornost typologii informačních zdrojů (hmotné a nehmotné prameny, literatura, elektronické zdroje) v kontextu výzkumu kulinární kultury (jídla, pití, gastronomie, stolování a stravovacích zvyklostí), možnostem její dokumentace a pracovních databází.
Abstract (in English)
The workshop was devoted to the typology of information sources (tangible and intangible sources, literature, electronic sources) in the context of culinary culture research (food, drinks, gastronomy, dining and eating habits), possibilities of its documentation and scratch databases.
Print
Add to clipboard Displayed: 29/3/2024 01:19