KALEJA, Martin. Mezinárodní odborný tematický workshop na téma "Vysokoškolské vzdělávání a jeho metodologická úskalí ve výzkumu". 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Mezinárodní odborný tematický workshop na téma "Vysokoškolské vzdělávání a jeho metodologická úskalí ve výzkumu"
Název česky Mezinárodní odborný tematický workshop na téma "Vysokoškolské vzdělávání a jeho metodologická úskalí ve výzkumu"
Název anglicky International Thematic Workshop „Higher Education and Some Question about Research Methodology
Autoři KALEJA, Martin.
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Dostupné na webu zde
Organizace Fakulta veřejných politik v Opavě – Slezská univerzita v Opavě – Repozitář
Klíčová slova česky workshop; vysoká škola; student; vzdělávání; metodologie; výzkum
Klíčová slova anglicky workshop; university; student; education; methodology; research
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Martin Kaleja, učo 2117. Změněno: 27. 1. 2019 11:39.
Anotace
Mezinárodní tematický workshop, na kterém se sešli zástupci několika českých, polských, slovenských vysokých škol. Mezinárodního odborného workshopu k problematice vysokoškolského vzdělávání se zúčastnili akademičtí pracovníci ze zahraničních partnerských univerzit a kolegové, s kterými pracovníci Výzkumného centra pro sociální začleňování dlouhodobě spolupracují. Workshop se uskutečnil v prostorách Fakulty veřejných politik v Opavě Slezské univerzity v Opavě na adrese Bezručovo náměstí 14, Opava.Jednacími jazyky byly: čeština, polština, slovenština, případně angličtina. Akce se zúčastnili akademičtí pracovníci z následujících univerzit: Slezská univerzita v Opavě (CZ), Ostravská univerzita (CZ), Univerzita Karlova (CZ), Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Dlugosza w Czestochowie (PL), Uniwersytet Opolski (PL), Prešovská univerzita v Prešove (SVK) a kolegové z Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Anotace anglicky
International expert workshop on higher education. Planned events are attended by academic staff from foreign partner universities and colleagues with whom long-term collaborators work. The workshop took place at the premises of the Faculty of Public Policies in Opava, Silesian University, Opava, at Bezručovo náměstí 14, Opava. The languages are Czech, Polish, Slovak and English. The event will be attended by academics from the following universities: Silesian University in Opava (CZ), University of Ostrava (CZ), Charles University (CZ), Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Dlugosza w Czestochowie (PL), Uniwersytet Opolski (PL), Prešov University in Prešov (SVK) and Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Vytisknout
Přidat do schránky Zobrazeno: 19. 4. 2024 02:34